Επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα

Επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα από έμπειρο ψυκτικό

Επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα

Το κλιματιστικό είναι η συσκευή που πρέπει να φροντίζουμε όχι μόνον εάν προκύψει βλάβη. Η σωστή συντήρηση και ο καθαρισμός του κλιματιστικού είναι απαραίτητα, καθώς ο αέρας που αναπνέουμε περνάει μέσα από αυτό, είτε το χρησιμοποιούμε για ψύξη το καλοκαίρι είτε για θέρμανση το χειμώνα. Η ελλιπής συντήρησή του μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας (αναπνευστικού συστήματος, δέρματος, ματιών κτλ). Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κλιματιστικό σας καλέστε στο τηλ. 6989 663 554. Ειδικευμένος ψυκτικός αναλαμβάνει τον καθαρισμό, τη σωστή συντήρηση και την επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα, Εξάρχεια, Πολύγωνο, Γκύζη, Πεδίον του Άρεως, Λυκαβηττός, Ψυρρή, Μοναστηράκι, Μεταξουργείο, Βοτανικός, Ρουφ.

Καλέστε τώρα

Επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα σωστή συντήρηση και καθαρισμός, για όλες τις μάρκες κλιματιστικών

Συντήρηση κλιματιστικού από 15 ευρώ. Μιλήστε μαζί μας για το δικό σας κλιματιστικό!

  • Ξεκάθαρες & αναλυτικές χρεώσεις
  • Επισκευές με γνήσια ανταλλακτικά
  • Εγγυημένη ποιότητα εργασίας
  • Άμεση εξυπηρέτηση

 

 

Συχνά προβλήματα – βλάβες κλιματιστικών

  • Έλλειψη φρέον
  • Κακή συντήρηση
  • Πρόβλημα ηλεκτρονικής πλακέτας
  • Βλάβη στους αισθητήρες

Επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα σωστή συντήρηση και καθαρισμός από έμπειρο ψυκτικό

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας τεχνική κάλυψη για οποιαδήποτε ανάγκη σας που αφορά στην επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα, αξιόπιστα και σε οικονομικές τιμές, προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής.

Στόχος μας είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε, όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας. Πιστεύουμε, ότι ο σεβασμός στον άνθρωπο και η επαγγελματική συνέπεια είναι βασικές αρχές για τη ζωή μας.

Καλέστε τώρα

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για επισκευή κλιματιστικού

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι: Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Άλιμος, Αμπελόκηποι, Αχαρναί (Μενίδι), Βριλήσσια, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Θρακομακεδόνες, Ίλιον,Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κορυδαλλός, Κυψέλη, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νίκαια, Πατήσια, Πειραιάς, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Φάληρο, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό

Καλέστε μας στο τηλ. 6989 663 554 για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού, οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, που αφορά στην επισκευή κλιματιστικού στην Αθήνα. Θα ανταποκριθούμε άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης, προσφέροντας σας την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση!