Επισκευή ψυγείου

Επισκευή ψυγείου και καταψύκτη

Επισκευή ψυγείου & καταψύκτη

Το ψυγείο είναι η μοναδική συσκευή που δουλεύει ασταμάτητα όλο το 24ωρο. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι, σε περίπτωση βλάβης, η άμεση επισκευή του ψυγείου σας. Καλέστε μας στο τηλ. 6989 663 554 για άμεση επισκευή ψυγείου από ειδικευμένο ψυκτικό! Παρέχουμε υπεύθυνες και αξιόπιστες υπηρεσίες για επισκευές ψυγείων σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της.

Καλέστε τώρα

Επισκευή ψυγείου, για όλες τις μάρκες ψυγείων

Υπεύθυνα και αξιόπιστα

  • Ξεκάθαρες & αναλυτικές χρεώσεις
  • Επισκευές με γνήσια ανταλλακτικά
  • Εγγυημένη ποιότητα εργασίας
  • Άμεση εξυπηρέτηση

 

 

Συχνά προβλήματα – βλάβες ψυγείων

  • Το ψυγείο κάνει θόρυβο
  • Πιάνει πάγο η κατάψυξη ή/και το εσωτερικό της συντήρησης
  • Η ψύξη στη συντήρηση ή στην κατάψυξη δεν είναι αρκετή
  • Η ψύξη στη συντήρηση ή στην κατάψυξη είναι υπερβολική

Τα παραπάνω προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε έναν αριθμό αιτιών, απλών όσο μια απόψυξη ή πιο σύνθετων όπως διαρροή φρέον, βλάβη στον αισθητήρα, θερμοστάτη, χρονοδιακόπτη, αντίσταση κ.α.

Επισκευή ψυγείου από ειδικευμένο ψυκτικό

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας τεχνική κάλυψη για οποιαδήποτε ανάγκη σας που αφορά στην επισκευή ψυγείου, αξιόπιστα και σε οικονομικές τιμές.

Στόχος μας είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας. Πιστεύουμε, ότι ο σεβασμός στον άνθρωπο και η επαγγελματική συνέπεια είναι βασικές αρχές για τη ζωή μας.

Καλέστε τώρα

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για επισκευή ψυγείου

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι: Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αμπελόκηποι, Αχαρνές (Μενίδι), Βριλήσσια, Γαλάτσι, Ζωγράφου, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Καματερό, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κορυδαλλό, Κυψέλη, Μαρούσι, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Νίκαια, Πατήσια, Πειραιά, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Φάληρο, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό

Καλέστε μας στο τηλ. 6989 663 554 για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού, οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, που αφορά στην επισκευή ψυγείου. Θα ανταποκριθούμε άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης, προσφέροντας σας την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση!