Επισκευή κουζίνας & φούρνου

Επισκευή κουζίνας και φούρνου

Επισκευή κουζίνας & φούρνου

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι η σημερινή «εστία» του σπιτιού μας. Οποιαδήποτε βλάβη της ηλεκτρικής κουζίνας ή του φούρνου μπόρει να επηρέασει αρνητικά την καθημερινότητα και τα οικονομικά σας! Καλέστε μας στο τηλ. 6989 663 554 για να αναλάβουμε την άμεση και αποτελεσματική επισκευή κουζίνας, υπεύθυνα και στην πιο συμφέρουσα τιμή. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της.

Καλέστε τώρα

Επισκευή κουζίνας & φούρνου, για όλες τις μάρκες κουζινών

Υπεύθυνα και αξιόπιστα

  • Ξεκάθαρες & αναλυτικές χρεώσεις
  • Επισκευές με γνήσια ανταλλακτικά
  • Εγγυημένη ποιότητα εργασίας
  • Άμεση εξυπηρέτηση

 

 

Συχνά προβλήματα – βλάβες ηλεκτρικής κουζίνας

  • Ο φούρνος δεν ψήνει (δεν πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία)
  • Πέφτει η ασφάλεια
  • Η πόρτα της κουζίνας δεν κλείνει σωστά ή το τζάμι ξεκόλλησε
  • Κάποια εστία (μάτι) της κουζίνας δεν δουλεύει

Επισκευή κουζίνας & φούρνου από έμπειρο επισκευαστή οικιακών συσκευών

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας τεχνική κάλυψη για οποιαδήποτε ανάγκη σας που αφορά στην επισκευή κουζίνας και φούρνου, αξιόπιστα και σε οικονομικές τιμές, προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής.

Στόχος μας είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε, όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας. Πιστεύουμε, ότι ο σεβασμός στον άνθρωπο και η επαγγελματική συνέπεια είναι βασικές αρχές για τη ζωή μας.

Καλέστε τώρα

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι: Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αμπελόκηποι, Αχαρνές (Μενίδι), Βριλήσσια, Γαλάτσι, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Καματερό, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κορυδαλλός, Κυψέλη, Μαρούσι, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Νίκαια, Πατήσια, Πειραιάς, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό

Καλέστε μας στο τηλ. 6989 663 554 για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού, οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, που αφορά στην επισκευή κουζίνας. Θα ανταποκριθούμε άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης, προσφέροντας σας την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση!